zapalm , i jakoś tak sie wyrobiłem ze szok a poza tym zawsze mam CB właczone i krzykna mi
Od 17 kwietnia na światłach mijania przez cały rok
Zwiń
X
-
Sigma_74
-
Gmero, dla dobra żarników lub żarówek w Twojej Occie proponuję zmienić Twój schemat na: drzwi, pas, zapłon, światła. Zauważ, że przy odpalaniu auta z włączonymi światłami gasną na chwilę reflektory... Skraca to żywotność żarówek... To tak na marginesie.
Ja też zawsze włączam światła, nawet jeśli do przejechania mam 500 mMarcin
Octavia 1,9TDi 140KM
Octavia RS TDi 170KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez navahoja jężdżę na światłach od 6-ciu lat. Drzwi też zawsze rygluję bo kidyś na czerwonym świetle w gliwicach wpakował mi się pijak i poprosił na jasnogórską z taksą mu się porąbało. A kumpel w zeszłym roku poszed na czołuwę i drzwi mu się postłucce same odryglowały.
Ja w bagażniku wożę laptopa i też wolę mieć zaryglowane dzwi aby go na światłach nie wynieśli. A co do świateł pamiętam jak kilka lat temu ludzie mrugali mi że mam zapalone światła bo to było nienormalne a nie raz w ostatatniej chwili chowałem się za kogoś. Pasy a jak jeżdzić z poduszkami i bez zapiętych pasów do tego z brzęczkiem dającym znać po przekroczeniu 20 że nie zapieło się pasów.Octavia II Limousine Ambiente
1,9 l/ 77 kw (105 PS) Dieselmotor
2007
Mlada Boleslav
W Kielcach była jazda
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jedrzejmGmero, dla dobra żarników lub żarówek w Twojej Occie proponuję zmienić Twój schemat na: drzwi, pas, zapłon, światła. Zauważ, że przy odpalaniu auta z włączonymi światłami gasną na chwilę reflektory... Skraca to żywotność żarówek... To tak na marginesie.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
A ja utwierdzam sie w przekonaniu o tym, ze gowno to da przyklad. Jade dzis, patrze jedzie auto z naprzeciwka, qrde to sa swiatla czy ich nie ma. Okazalo sie ze ten samochod ma takie super oszczedne swiatla i to jest tak jakbym zapalil postojowki, bynajmniej nie byl to maluch. No coz i dalej go nie widac.
A teraz pewna ciekawostka. U nas swiatla do jazdy dziennej jak i w Skandynawii maja miec rowniez wlaczone swiatla pozycyjne przod/tyl, a w USA z tylu nic nie musi sie swiecic - ciekawe czemu :twisted:
Komentarz
-
Komentarz